Sos de mere cu hrean

Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure cat mai fin. Adaugati zaharul, h

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 mere acrisoare
  • 2 linguri zahar praf
  • 1 lingura hrean ras cat mai fin
  • 2 linguri otet de mere
  • 1 de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc merele la cuptor. Le lasam la racit. Le curatam de

coaja si cotoare. Astfel obtinem din pulpa coapta un piure

cat mai fin.

Adaugati zaharul, hreanul ras foarte fin, otetul si zeama de lamaie. Condimentati cu sare si piper si amestecati ingredientele bine. Daca sosul este prea gros, se poate subtia cu putin ceai verde concentrat, cu zeama de lamaie sau cu smantana.
Se serveste alaturi de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori