Sos de sardele cu mustar

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1 lingura otet cu 3-4 linguri ulei si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie sardele
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1 lingura otet cu 3-4 linguri ulei si se toarna peste pasta de sardele.
Se serveste langa mancarurile cu peste.

Alte retete culinare:

File de cod cu spanac

Peste gatit in stil marocan

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci