Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari.
Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari, se adauga patrunjel tocat, tarhon si o ceapa mica. Se adauga 4 linguri de ulei, o lingura de otet, o lingura de mustar, sare, piper si marar tocat.
Sosul Ravigotta se serveste in sosiera la diferite preparate din peste – chiftelute sau rasol de peste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii