Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se fierb pana ajung la consistenta tare.
Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se fierb pana ajung la consistenta tare, se curata de coaja si se toaca marunt. Patrunjelul se spala, se curata si se taie marunt. Tarhonul se spala, se curata, se opareste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu: castraveti, tarhon, patrunjel verde, otet, piper, mustar si sare.
Sosul Remoulade se serveste la preparate din oua, peste, subproduse de vita, etc.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaPregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....
Prajitura cu pruneAzi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...
Ratatouille cu puiPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii