Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu ceapa verde, patrunjelul, ouale taiate marunt, mustarul, sarea si piperul. Se pastreaza la rece.
Sosul tartar cu patrunjel se serveste la preparate din peste, oua, subproduse din carne de vita.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb• taie rosiile cuburi mai mari• adauga-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul
Supa crema de rosii cu busuiocUn aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest...
Ardei umpluti cu branza
Comentarii