Sos verde pentru peste

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • maioneza - 450 g
  • spanac - 50 g
  • tarhon 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ceapa verde (frunza) - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara si se paseaza intr-o sita rara, pana se obtine un piure. Acest piure se strecoara din nou prin etamina inmuiata in apa rece. Se obtine un suc verde, care se adauga peste maioneza si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.

Sosul verde pentru peste se serveste la preparate din peste, raci si legume.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori