Se curata usturoiul si se sfarama cu putina sare in piulita de lemn pina se face ca o alifie. Se pune in sosiera si se toarna zeama de carne sau apa.
Se curata usturoiul si se sfarama cu putina sare in piulita de lemn pina se face ca o alifie.
Se pune in sosiera si se toarna zeama de carne sau apa.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Supa de ciuperci
Gulas

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii