M-am decis sa incerc o reteta de mustar de casa pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea majoritate a sortimentelor de mustar din comert contin colorant de tipul betacaroten, riboflavina sau agenti de ingrosare.
M-am decis sa incerc o reteta de mustar pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea majoritate a sortimentelor de mustar din comert contin colorant de tipul betacaroten, riboflavina sau agenti de ingrosare. Putine ingrediente si foarte usor de realizat.
Am pus toate ingredientele intr-un borcan de sticla, mai putin cele 2-4 linguri de apa calda, am omogenizat pana la dizolvarea mierii, l-am acoperit cu capac si l-am lasat la temperatura camerei 3 zile.
Dupa 3 zile am folosit blenderul vertical si am omogenizat bine.
Initial este foarte iute asa ca se mai lasa la temperatura camerei pentru a-si pierde din iuteala gustand din el zilnic sa vedeti cand capata iuteala dupa gustul dvs. Eu l-am lasat 4 zile si apoi l-am bagat la frigider, aproape isi pierduse de tot iuteala dar depinde de gustul fiecaruia.
Sursa acestui articol este blogul culinar http://mancare-bebe.blogspot.com
Mustarul de casa se tine la frigider si se consuma cu multa pofta alaturi de mancarurile preferate!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii