M-am decis sa incerc o reteta de mustar de casa pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea majoritate a sortimentelor de mustar din comert contin colorant de tipul betacaroten, riboflavina sau agenti de ingrosare.
M-am decis sa incerc o reteta de mustar pentru ca fetita mea il adora cu friptura, chiftele si snitele iar marea majoritate a sortimentelor de mustar din comert contin colorant de tipul betacaroten, riboflavina sau agenti de ingrosare. Putine ingrediente si foarte usor de realizat.
Am pus toate ingredientele intr-un borcan de sticla, mai putin cele 2-4 linguri de apa calda, am omogenizat pana la dizolvarea mierii, l-am acoperit cu capac si l-am lasat la temperatura camerei 3 zile.
Dupa 3 zile am folosit blenderul vertical si am omogenizat bine.
Initial este foarte iute asa ca se mai lasa la temperatura camerei pentru a-si pierde din iuteala gustand din el zilnic sa vedeti cand capata iuteala dupa gustul dvs. Eu l-am lasat 4 zile si apoi l-am bagat la frigider, aproape isi pierduse de tot iuteala dar depinde de gustul fiecaruia.
Sursa acestui articol este blogul culinar http://mancare-bebe.blogspot.com
Mustarul de casa se tine la frigider si se consuma cu multa pofta alaturi de mancarurile preferate!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii