Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de pasare, gelatina, supa de oase si esenta de ciuperci.
Pentru sosul brun gelatinos intr-o cratita se pun la topit untul cu faina amestecand intr-una, pana se infierbanta bine, se stinge apoi cu supa de pasare sau de oase fara grasime, in care s-au dizolvat foile de gelatina inmuiate in prealabil in apa rece. Se amesteca cu telul si se lasa sa stea in fiert, apoi se adauga sare, se aromeaza cu esenta de ciuperci, iar la urma, se adauga supa de oase. Dupa ce a fiert bine, se strecoara printr-un tifon.
Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciCovrigi foarte gustosi, pufosi si nu foarte greu de facut. Reteta si aici...
Covrigi Bagels cu miereReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii