Se topeste untul pus intr-o craticioara. Se adauga faina, se amesteca si se rumeneste 3 minute, la foc potrivit. "Stingeti" cu supa de pui sau de zarz
Se topeste untul pus intr-o craticioara. Se adauga faina, se amesteca si se rumeneste 3 minute, la foc potrivit.
"Stingeti" cu supa de pui sau de zarzavat.
Lasati sa fiarba, amestecand continuu, pentru a nu se
forma cocoloase.
Adaugati zeama de lamaie si smantana si caperele intregi sau taiate, dupa plac.
Mai fierbeti 5 minute, apoi luati vasul de pe foc si lasati sosul la racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii