Sos de mustar

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie. Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Se condimenteaza cu sare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de mustar
  • 100 g ulei
  • sare
  • putin otet sau zeama de lamaie

Mod de preparare

Se subtiaza mustarul cu putin otet sau zeama de lamaie.

Se freaca cu uleiul, turnat picatura cu picatura.

Se condimenteaza cu sare.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciolan afumat cu fasole

Mancare de dovlecei

Dovlecei orientali

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci