Sos de mustar cu tarhon

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura. Se potriveste sosul de sare si otet. La

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de mustar
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 g ulei
  • 1/2 lingurita de otet
  • 2 lingurite de tarhon
  • sare

Mod de preparare

Se subtiaza mustarul cu putin otet, se amesteca cu zaharul si se freaca, turnind uleiul picatura cu picatura.

Se potriveste sosul de sare si otet.

La urma se adauga foile de tarhon tocat.

Acest sos este foarte gustos.
Se poate servi la rasol.

Va recomandam si alte mancaruri:

Ciorba de vacuta

Piept de pui aromat cu sote de dovlecei

Salata de fasole verde cu usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori