Se prepara maioneza din trei oua si o jumatate de pahar ulei, adaugand cate putin ulei. Se amesteca apoi cu iaurtul, mustarul si smantana.
Se prepara maioneza din trei oua si o jumatate de pahar ulei, adaugand cate putin ulei. Se amesteca apoi cu iaurtul, mustarul si smantana.
Se serveste la conopida, cartofi, telina.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Ciuperci umplute
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de dovlecei a la grec este o ciorba usoara si acrisoara cu dovlecel. Este o supa potrivita pentru orice moment.
Ciorba de dovlecei a la grecLa noi in casa se maninca in fiecare zi ciorba sau supa. Aceasta ciorba o prepar mai des toamna pentru ca am la dispozitie...
Ciorba de curcan cu legumeO reteta usoara plina de legume si vitamine pe care o putem consuma si in timpul postului.
Tocana de legume cu orez pentru iarnaUn desert simplu, dar spectaculos! Straturi diferite ca si arome si texturi. Incepem cu aluatul de tarte. Unul simplu si usor...
Desert tarta cu zmeura si ciocolataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii