Se piseaza usturoiul, miezul de paine se inmoaie in lapte si se stoarce bine iar miezul de nuca se macina. Se amesteca usturoiul cu paine si miezul de
Se piseaza usturoiul, miezul de paine se inmoaie in lapte si se stoarce bine iar miezul de nuca se macina. Se amesteca usturoiul cu paine si miezul de nuca si la fel ca la maioneza se adauga cate putin ulei. Se potriveste sosul la gust cu zeama de lamaie, piper si sare.
Se serveste rece.
retete culinare:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii