Se pune iaurtul la scurs intr-un tifon au strecuratoare timp de jumatate de ora. Intre timp taiem castravetii cubulete,curatam usturoiul si facem muj
Se pune iaurtul la scurs intr-un tifon au strecuratoare timp de jumatate de ora. Intre timp taiem castravetii cubulete,curatam usturoiul si facem mujdei (fara otet).
Dupa ce s-a scurs iaurtul il frec cu putin ulei ca pe maioneza. Apoi incep sa adaug treptat restul ingredientelor. Se poate servi asa sau se pot adauga si alte condimente oregano, tarhon, marar
Se foloseste ca dressing. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii