Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare. Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intre
Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare.
Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intreg si se lasa la fiert pana ce toate se intrepatrund bine.
Cand au fiert si carnea si zarzavatul, se scot din oala, se strecoara supa si se pune din nou la fiert, completandu-se cu apa daca este necesar.
Intre timp se prepara frecateii astfel: se face un aluat din faina, cele 3 oua si sare. Acest aluat se da pe razatoare si astfel se obtin frecateii.
Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga frecateii si se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute.
Se potriveste de sare si de piper si se drege cu smantana.
Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii