Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare. Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intre
Se curata rasolul, se spala bine cu apa rece si se pune la fiert cu putina sare.
Se curata spuma de cate ori este necesar. Se adauga zarzavatul intreg si se lasa la fiert pana ce toate se intrepatrund bine.
Cand au fiert si carnea si zarzavatul, se scot din oala, se strecoara supa si se pune din nou la fiert, completandu-se cu apa daca este necesar.
Intre timp se prepara frecateii astfel: se face un aluat din faina, cele 3 oua si sare. Acest aluat se da pe razatoare si astfel se obtin frecateii.
Cand supa incepe sa clocoteasca, se adauga frecateii si se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute.
Se potriveste de sare si de piper si se drege cu smantana.
Se serveste cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete recomandate:
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaSupa de salata verde este o reteta de supa usoara, acrisoara, perfecta pentru zilele de primavara. Azi va prezint reteta unei...
Supa de salata verde cu iaurtPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiO mâncare simplă,foarte rapidă,săţioasă şi foarte gustoasă.
Gnocchi cu bacon şi sos de smântânăReteta de prajitura pufoasa cu capsuni. Prajitura pufoasa cu capsuni reteta simpla. Retete de prajituri cu capsuni. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu capsuni
Comentarii