Aluaturi

Reteta Coltunasi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coltunasii cu branza sunt un desert delicios, pregatit in casa. Aluatul de coltunasi poate fi umplut cu ce doriti, dupa fantezia fiecaruie, dar cei cu branza sunt deliciosi.

ingrediente

   ALUAT
   400 g faina
   1 ou
   2 linguri ulei
   sare
   UMPLUTURA
   250 gcrema de branza
   2 oua
   3 linguri smantana
   esenta de rom
   100 g smantana

mod de preparare

Se adauga faina intr-un bol mai mare, se face o gaura in mijloc, se adauga oul, putina sare, ulei si o cana de apa calduta. Se incorporeaza faina, daca este nevoie se mai adauga apa, se framanata pana nu se mai lipeste de maini.
Se intinde o foaie subtire pe masa unsa cu faina, se taie patratele sau cercuri cu ajutorul unui pahar.
In mijlocul fiecarei forme se adauga cate o lingurita de umplutura, se lipesc marginile dandu-le forma de triunghi sau semiluna. Se preseaza cu furculita. Se fierb in apa cu sare cca 15 min, se scot pe un platou si se presara zahar tos.


Coltunasii cu branza poti fi apoi tavaliti prin pesmet prajit cu zahar.

Incearca si Placinta romaneasca cu urda
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.