Aluaturi

Reteta Guguluf cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina si framantam un aluat nelipicios.

ingrediente

   1 pachet de margarina
   1 ou
   100 g zahar
   1 praf de copt
   1 lingura otet
   600 g faina
   50 ml lapte
Umplutura:
   dovleac
   zahar
   2 fiole esenta de rom
   2 linguri de gris

mod de preparare

Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.

Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.

Intindem o foaie , presaram putin gris.

Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.

Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.

Dam tava la cuptor pana guguluful cu dovleac se rumeneste frumos.


Incearca si Tarte de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aluaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.