Bomboanele din morcov se prepara usor, sunt delicioase, colorate, si sunt facute in casa.
Morcovii se curata si se rad pe răzătoarea fina. Apa si zaharul se pun la fiert, se fierb 5 minute adauganad spuma apoi se adaugă morcovul Se mai fierb încă 15. Cand lichidul s-a mai evaporata se stinge focu. Se lasă sa se răcorească, se adaugă vanilia si gelatina preparata conform instrucțiunilor. Cu mana umeda se modelează mici sfere care se dau la rece, pe un platou si se lasă sa se usuce câteva ore.
Imi plac mult urmatoarele functii:
se pot incalzi orice fel de mancare folosind functia "REHEAT" si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Bomboanele din morcov se dau prin zahar tos, nuca de cocos sau nuca prajita si măcinată.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii