Bomboane, figurine

Reteta Cirese amare in ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se aleg cirese amare mai mari, bine coapte. Se spala si se indeparteaza samburii. Se pune Ia fiert zaharul cu doua cani si jumatate de apa si se adaug

ingrediente

   350 g cirese amare
   2 cani de zahar
   un pliculet de zahar vanilat
   200 g ciocolata
   o jumatate de cana de miez de nuca macinat

mod de preparare

Se aleg cirese amare mai mari, bine coapte. Se spala si se indeparteaza samburii. Se pune Ia fiert zaharul cu doua cani si jumatate de apa si se adauga ciresele scurse de zeama. Se Iasa Ia fiert, amestecand din cand in cand cu grija, pentru ca fructele sa ramana intregi. Se scot intr-un vas inainte ca stropul sa se lege prea tare, se scurg si se Iasa Ia racit.


Intre timp, se topeste ciocolata intr-un vas in bain-marie, cu doua linguri de apa. Dupa ce fructele s-au racit, se acopera cu glazura de ciocolata, se dau prin miez de nuca macinat si se servesc pe un platou.
Alte dulciuri retete recomandate





Galuste cu prune


Ciocolata de casa


Papanasi fierti
Incearca si Bombite cu castane
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirese amare in ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bomboane, figurine

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.