Budinci

Reteta Budinca de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ivi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg.
Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga pe

ingrediente

   500 gr. macaroane
   300 gr. branza de vaci
   5 linguri de zahar
   scortisoara si stafide
   2 oua

mod de preparare

Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg.

Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide le puneti dupa gust.

Se adauga amestecul intr-o oala tapetata cu ulei sau unt si se da la cuptor cam 15 minute. Se bat albusurile spuma si se adauga galbenusurile, iar aceasta compozitie se pune peste amestecul din oala si se mai lasa la cuptor pana se face o crusta aurie.

Optional se poate adauga deasupra, in spuma de ou, fructe taiate cubulete.
Incearca si Budinca de gris cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.