Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le mixam bine cu zaharul pana devine o crema. Adaugam plicurile de zahar vanilat si albusurile batute spuma. Dupa adaugam crema de branza mixata putin cu uleiul, esenta si faina. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dar dam 4 linguri din compozitie deoparte.
Amestecam compozitia ramasa cu plicul de capuccino dizolvat in lapte, lingurita de cacao si rasturnam deasupra.
Cu o furculita amestecam incetisor toata compoztia in tava ca sa se integreze cacaoa in toata compozitia.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea
Lasam checul cu cappuccino sa sa racoreasca putin in cuptor cu usa intre deschisa, dupa care putem servi.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe