Checul cu capuccino este foarte usor si rapid de preparat, o reteta de chec cu care sa-ti potolesti rapid pofta de ceva dulce, bun.
Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le mixam bine cu zaharul pana devine o crema. Adaugam plicurile de zahar vanilat si albusurile batute spuma. Dupa adaugam crema de branza mixata putin cu uleiul, esenta si faina. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dar dam 4 linguri din compozitie deoparte.
Amestecam compozitia ramasa cu plicul de capuccino dizolvat in lapte, lingurita de cacao si rasturnam deasupra.
Cu o furculita amestecam incetisor toata compoztia in tava ca sa se integreze cacaoa in toata compozitia.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea
Lasam checul cu cappuccino sa sa racoreasca putin in cuptor cu usa intre deschisa, dupa care putem servi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu am facut cu vinete si ardei de la congelator. Foarte bun a iesit!
Salata de vinete cu ardei coptIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii