Batem bine albusurile cu zaharul. Adaugam cacaua, nessul dizolvat in cafea, cardamomul si faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava de chec cu ulei si o tapetam cu faina. Turnam compozitia si deasupra repartizam alunele maruntite. Introducem tava in cuptor.
Glazura: Batem bine cu mixerul toate ingredientele pana obtinem o crema groasa. Dupa ce checul a stat in cuptor 15 minute, scoatem tava si turnam deasupra, glazura. Introducem din nou tava in cuptor si mai coacem 5-10 minute, pana se intareste putin glazura.
Scoatem checul, il lasam sa se raceasaca si il taiem cu un cutit trecut mereu prin apa.
Checul cu ness si cardamom poate fi pudrat cu zahar farin vanilat si poate fi servit alaturi de un cappuccino. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe