Checuri

Reteta Pandispan vanilat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Pocahontas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi

ingrediente

   6 oua
   o cana de faina
   o cana de zahar
   3 pliculete de zahar vanilat
   coaja rasa de lamaie

mod de preparare

Se separa albusurile, se bat spuma tare , se pune treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune treptat faina, galbenusurile , apoi coaja de lamaie rasa. Compozitia se toarna intr-o forma de chec tapetata cu unt si faina, se baga in cuptorul incins la foc mic pt 30-35 min (se incearca cu scobitoarea). In primele 25 de minute nu se deschide usa cuptorului , pentru a nu se lasa compozitia.
Cald, se pudreaza cu zahar pudra, sau se poate face o glazura din 150 gr zahar pudra cu 3 linguri suc de lamaie
Incearca si Briose cu morcovi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan vanilat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Checuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite