Laptele se toarna intr-o craticioara si se amesteca impreuna cu frisca. Se cresteaza batonul de vanilie pe lung, se scoate miezul si ambele se pun in
Laptele se toarna intr-o craticioara si se amesteca impreuna cu frisca. Se cresteaza batonul de vanilie pe lung, se scoate miezul si ambele se pun in lapte, alaturi de scortisoara si coaja de portocala. Se aduce la fierbere. Ouale, galbenusurile si 80 gr. zahar se freaca intr-un castron de metal. Se trece amestecul de lapte si frisca prin sita si se toarna in fir subtire in crema de ou. Castronul se pune in bain-marie si se bate pina se ingroasa. Se toarna in boluri si se lasa sa se raceasca.
Se caramelizeaza 100 gr. zahar si 10 ml apa, se toarna peste crema si se lasa la rece 60 min.
Se orneaza crema cu fistic si capsuni
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete de suflet Pentru ca mi-am dorit un desert rapid si racoritor am ales sa fac acste turnulete cu biscuiti din comert si...
Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii