Galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si se bat cu telul pana cand compozitia se albeste si creste. Se amesteca
Galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si se bat cu telul pana cand compozitia se albeste si creste. Se amesteca apoi faina si se adauga cate putin laptele. Se pune vasul la fiert, pe foc mic si se amesteca pana cand incepe sa se ingroase. Se adauga apoi zeama de la o lamaie si se pune la frigider.
Se serveste cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Prajitura snikers
Tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii