Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta
Se curata bananele si se paseaza, apoi se amesteca bine cu dulceata (din care s-au dat deoparte fructele intregi), cu iaurtul, zeama de lamaie, esenta de rom si un pliculet de zahar vanilat. Se freaca amestecul pana se omogenizeaza si capata consistenta cremoasa, apoi se pune in boluri, care se dau la rece timp de cateva ore. Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Se servesc ornate cu cate o lingura cu varf de frisca, batuta cu zaharul vanilat ramas, precum si cu fructele din dulceata.
Alte retete fructe recomandate
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Spuma de zmeura
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTare mi-au făcut cu ochiul brioșele postate de voi ca recomandare și cum am mere, ouă și timp din belșug, am purces la...
Desert briose cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii