Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoai
Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoaie gelatina in apa calda si se toarna peste compozitie. Cand aceasta incepe sa se ingroase, se introduc albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se ung cupele cu ulei de masline si se toarna crema in ele, dupa care se pun la rece.
Se serveste crema ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Lapte de pasare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUn tort delicios si racoros!
Desert tort cu mascarpone, mure si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii