Creme

Reteta Serbet de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala caisele, se curata de samburi si se pun intr-un vas curat. Se acopera cu putina apa si se fierb un sfert de ora. Se strecoara zeama si se

ingrediente

   1 kg zahar
   1 kg caise
   vanilie
   100 gr samburi de caise

mod de preparare




Se spala caisele, se curata de samburi si se pun intr-un vas curat. Se acopera cu putina apa si se fierb un sfert de ora. Se strecoara zeama si se se freaca energic, siropul rezultat cu o lingura de lemn curata. Se freaca intr-un singur sens si se lasa din mana numai cand siropul isi schimba luciul si devine mat. In acelasi timp, amestecul se tine legat cand se ia din el cu lingurita.
Alte retete:





Marmelada de caise Compot de caise Gem de caise
Incearca si Crema de ciocolata cu lapte praf
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.