Creme

Reteta Umplutura de nuca pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine

ingrediente

   6 oua
   4 linguri zahar pudra
   1 plic zahar vanilat
   coaja de lamaie
   150 gr nuca
   2 linguri zahar

mod de preparare




Albusurile se separa de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar, vanilia si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca totul bine, dupa care se adauga nuca macinata si abusurile batute spuma tare. Se amesteca crema usor si se toarna peste blatul din tava.
Crema se foloseste la pasca sau prajituri.


Alte retete de dulciuri:





Prajitura cu visine


Chec pufos


Ciocolata de casa
Incearca si Crema de ciocolata si frisca
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de nuca pentru pasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.