Creme

Reteta Umplutura de smantana pentru pasca sau placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si galbenusurile. Se omogenizeaza bine

ingrediente

   500 gr smantana
   150 gr zahar
   1
   5 linguri faina
   4 galbenusuri
   2 albusuri spuma
   coaja de lamaie
   1 plic zahar vanilat
   stafide

mod de preparare

Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si galbenusurile. Se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca din nou iar la final se adauga stafidele.
Crema se foloseste la pasca sau la diferite placinte.

Alte retete:



Prajituri de post

Ciocolata de casa

Lapte de pasare
Incearca si Crema festiva de zahar ars
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de smantana pentru pasca sau placinte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Creme
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.