Glazuri, sosuri

Reteta Glazura de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind bine, pana se leaga. Se intinde ca

ingrediente

   dulceata de caise sau marmelada

mod de preparare

Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind bine, pana se leaga. Se intinde calda pe tort, cu un cutit. Dupa ce s-a uscat, se poate intinde peste aceasta glazura o alta de zahar alb sau de rom.
Incearca si Glazura simpla de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.