Glazuri, sosuri

Reteta Glazura de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind bine, pana se leaga. Se intinde ca

ingrediente

   dulceata de caise sau marmelada

mod de preparare

Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind bine, pana se leaga. Se intinde calda pe tort, cu un cutit. Dupa ce s-a uscat, se poate intinde peste aceasta glazura o alta de zahar alb sau de rom.
Incearca si Glazura de cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de caise" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite