Glazuri, sosuri

Reteta Glazura de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat.
Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zaha

ingrediente

   o cana si jumatate de zahar
   200 g ciocolata
   3 lingurite de rom
   o lingurita de unt

mod de preparare

Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat.

Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zahar fierbinte. Se pune vasul pe foc si se fierbe ciocolata, impreuna cu siropul. Dupa ce se obtine o crema legata, se lasa vasul la racit. Se adauga untul si romul, amestecand foarte bine. Se foloseste la prepararea torturilor si a diferitelor prajituri.
Alte retete dulciuri recomandate



Ciocolata de casa

Galuste cu prune

Papanasi fierti
Incearca si Sos de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Glazura de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.