Glazuri, sosuri

Reteta Sos de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se oparesc migdalele, dupa care se curata de coaja, se usuca, apoi se toaca marunt. Se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, apoi se toarna c

ingrediente

   200 gr migdale
   400 ml lapte
   200 gr zahar
   4 galbenusuri

mod de preparare

Se oparesc migdalele, dupa care se curata de coaja, se usuca, apoi se toaca marunt. Se amesteca cu galbenusurile frecate cu zaharul, apoi se toarna cate putin lapte fierbinte si se amesteca usor.
Se serveste ca sos la budinci.



Alte retete de dulciuri:



Chec pufos Gogosi pufoase Tiramisu
Incearca si Glazura de ciocolata cu unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Glazuri, sosuri
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.