Gogosi

Reteta Frittelle (de carnaval) sau gogosele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge.
Se pune la dospit 4 ore. Dup

ingrediente

   450 g faina (eu am pus jumate manitoba jumate 00) -120 g amidon de porumb (sau cartofi) -160 g unt -80 g zahar -6 oua -1 plic drojdie uscata -sare -coaja de la o lamaie -lapte din ochi -ulei pt. prajit

mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte) cu laptele, sa rezulte o compozitie moale care curge. Se pune la dospit 4 ore. Dupa 4 ore isi va triplica volumul. Se iau cantitati mici cu o lingura si se pun in ulei incins. Se pudreaza cu zahar si se pot manca si cu gem.


Pofta buna! Reteta Frittelle (de carnaval) a fost propusa de Aninita pe forum culinar.ro Alte retete de gogosi gasiti aici: Gogosi Ana, Doughnats (gogosi americani), Gogosi Amalia

Incearca si Gogosi cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittelle (de carnaval) sau gogosele" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.