Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai ma
Se amesteca branza data prin sita cu faina, grisul, ouale si sarea. Se freaca bine ca sa fie o pasta omogena. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare, cu un praf de sare si cand fierbe se introduc papanasii, care se modeleaza cu mana sub forma de gogosele rotunde, date prin faina. Se fierb papanasii, iar cand sunt gata se scot cu lingura cu gauri, se scurg bine si se asaza intr-un vas de sticla incasabila. Se toarna deasupra lor unt in care s-a prajit pesmet si zahar.
Se servesc fierbinti.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Gogosi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii