Se curata capsunile, se spala si se zdrobesc cu furculita (sau la robot dar la viteza mica pentru ca trebuie sa ramana si bucatele de fruct) si se ame
Se curata capsunile, se spala si se zdrobesc cu furculita (sau la robot dar la viteza mica pentru ca trebuie sa ramana si bucatele de fruct) si se amesteca intr-un vas cu sucul de la 3 portocale si 2 lamai.
Se lasa la frigider 2 ore:
Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe foc mic pana se topeste tot zaharul (laptele NU trebuie sa fiarba):
Dupa cele 2 ore se amesteca capsunile cu laptele rece.
Se baga la congelator pentru minim 6 ore.
Cu o ora inainte de a fi servita se scoate din congelator:
Se amesteca bine, se pune in pahare si se serveste.
Reteta Cremolata, desert semi inghetat de capsuni a fost propusa de Laura A
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii