Pentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de zmeura si coacaze pentru decor.
Pentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de zmeura si coacaze pentru decor. Piseaza zmeura si coacazele ramase. Freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu sucul de lamaie, pana amestecul devine alb. Adauga la fructele pisate coaja de lamaie rasa, branza sfaramata, crema de galbenusuri cu lamaie, albusurile batute spuma tare si frisca batuta. Toarna compozitia intr-un vas din metal si pastreaza-l la congelator aproximativ 2 ore, amestecand energic din 15-20 de minute.
Inghetata de branza cu zmeura si coacaze se serveste pa farfurioare sau in boluri, ornatacu fructe proaspete si eventual cu biscuiti sau piscoturi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii