Se amesteca untul topit cu laptele caldut si se adauga zaharul. Apoi se adauga incet faina, in timp ce robotul merge evi
Se amesteca untul topit cu laptele caldut si se adauga zaharul.
Apoi se adauga incet faina, in timp ce robotul merge evident.
Se obtine aluatul care nu trebuie ametit prea mult pentru ca e destul de lipicios.
Se pune la frigider 3-4 ore sau o noapte intreaga.
Se intinde aluatul, foaie de 3-4 mm si se taie formele.
Se coc 10 minute la 200 grade, cu asta jonglati voi in functie de cuptor, imediat par moi, dar apoi se intaresc deci nu trebuie lasati sa se coloreze.
Daca vreti ii colorati de exemplu cu verde, colorant alimentar sau sirop de menta si faceti braduti.
Pofta buna!
Reteta Biscuiti cu lapte a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu gropite delicioase ,
Biscuiti bicolori ,
Betisoare cu alune
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUnde esti copilarie? Stiu, te-am gasit in suflet! Unde sunt dulciurile copilariei? Stiu, in caietul mamei, acolo le gasesc,...
Tort cu crema de ness si aroma de portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii