Zic să întâmpinăm iarna cum se cuvine: cu ceva dulce și vesel!
Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute. Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează. Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră. După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm. Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute. Decorați după bunul plac.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiEste absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !
Prajitura RudyIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii