• incingeti cuptorul la 180 de grade • untul trebuie sa fie la temperatura camerei •
• incingeti cuptorul la 180 de grade
• untul trebuie sa fie la temperatura camerei
• amestecati-l cu zaharul pana devine pufos
• separati galbenusurile de albusuri si adaugati galbenusurile peste zahar si unt
• adaugati esenta de cafea si sarea si folositi un mixer pentru a amesteca compozitia
• cerneti faina si adaugati-o treptat compozitiei, amestecand constant cu mixerul, pe viteza mica
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluatul si faceti discuri sau alte diverse forme pe o tava cu hartie de copt, lasand cca 3-4 cm distanta intre biscuiti
• presarati fulgii de cocos pe deasupra
• introduceti in cuptor pentru 6-9 minute, pana devin aurii (nu maro)
• scoateti din cuptor si lasati-i sa se raceasca
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii