Se framanta un aluat din unt, 50 gr zahar pudra, ou, coaja rasa de portocala si faina. Se infasoara apoi si se lasa la frigider 30 de minute, dupa care se intinde o foaie de aluat din care se decupeaza stelute si flori de diferite dimensiuni. Se modeleaza din restul de aluat bilute. Se pun apoi pe tava tapetata cu hartie de copt si se coc 12-15 minute, dupa care se lasa la racit. Se amesteca restul de zahar pudra cu sucul de portocale, se omogenizeaza si se decoreaza fursecurile cu glazura.
Se ansambleaza fursecurile sub forma de braduti si se lipesc cu glazura. Alte retete de dulciuri: Prajitura cu visine Ciocolata de casa Tiramisu
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe