1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate). 2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanil
1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).
2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanilinat pina se transforma in crema.
3. Se adauga ouale peste unt, unul cite unul, si se mixeaza in continuare. se adauga treptat si faina.
4. Se framinta coca si se mai adauga faina daca e necesar, se adauga si ciocolata taiata bucatele.
5. Se da forma de fursec in palma si se coc la 175 de grade celsius pina se coloreaza putin pe margine.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii