Se freaca untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga, pe rand, galbenusurile, apoi ouale intregi, coaja rasa de portocala si la sfarsit, trep
mod de preparare
Se freaca untul cu zaharul pana se face ca o crema, se adauga, pe rand, galbenusurile, apoi ouale intregi, coaja rasa de
portocala si la sfarsit, treptat, faina. Se amesteca bine, se unge o tava cu unt, se presara cu faina, apoi se pun in ea, cu lingura sau cu un cornet, gramajoare mici de compozitie, la distanta unele de altele, ca sa nu se lipeasca intre ele la copt. Se coc in cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute. Se scot cu un cutit lat, cat sunt calde.
Dupa ce s-au racit, se lipesc, doua cate doua, cu gem de portocale.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu crema de caramel
Prajitura Alba ca Zapada
Tarta cu visine
Incearca si Biscuiti cu stafide
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe