Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri diferite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt.

ingrediente

   2
   5 dl faina
   1 dl ulei
   2 dl zahar
   1 varf de cutit de sare
   1 ou
   1 zahar vanilat
   1 smantana
   1/2 praf de copt
   1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
   1-2 linguri de pudra de cacao
   ciocolata amaruie si alba pentru ornare

mod de preparare

Incalzim cuptorul si ungem tava. Amestecam cu robotul de bucatarie zaharul, uleiul, ouale, bicarbonatul de sodiu, zaharul vanilat si praful de copt. Apoi adaugam faina. Turnam jumatate de aluat in tava unsa si presarata cu faina, iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao. Coacem 20-25 de minute. Turnam peste aluatul copt pe jumatate ciocolata topita, eventual amestecata cu ulei.


Timp de preparare: 10 minute + coacerea si intarirea glazurei

Alte retete recomandate

Incearca si Indiene
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri diferite" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.