Untul moale se freaca cu zaharul. Se adauga oul urmat de galbenus, amestecand bine dupa fiecare, apoi esenta/miroasele.
Aluatul format se strange intr-o bila si se da la frigider timp de 30 minute (sau mai mult).
Se scoate de la frigi si se intinde, decupand fursecuri diferite forme.
Se dau la cuptor incins la 190C timp de 6-9 minute (in functie de cat de groase/mari sunt fursecurile).
Cand s-au racit se decoreaza dupa pofta inimii (eu am folosit banuti de ciocolata alba speciali pentru topit) .
Reteta de fursecuri simple pentru Craciun a fost propusa de Roxana. pe forum culinar.
Fursecurile se pastreaza foarte bine intr-o cutie inchisa. Le puteti chiar oferi ca si cadou.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe