Blatul: se aseaza intr-un castron potrivit faina, grisul, 100 g miere de albine, nuca macinata si ulei presat la rece. Se amesteca pana la omogenizare
Blatul: se aseaza intr-un castron potrivit faina, grisul, 100 g miere de albine, nuca macinata si ulei presat la rece. Se amesteca pana la omogenizare, apoi se adauga putina apa rece. Compozitia se intinde intre doua celofane cu ajutorul sucitorului, se decupeaza in forme rotunde si apoi se aseaza la uscat pe planseta tapetata cu nuca.
Crema: Se freaca untul spumos, se adauga treptat mierea de albine si 50 g cacao. Compozitia se freaca pana se obtine o crema pufoasa.
Glazura: Se freaca 50 g miere cu 50 g cacao si o lingura de ulei (rece) pana la omogenizare.
Se pune crema intre doua forme rotunde de blat si se glazureaza. Deasupra se stropeste cu nuca de cocos, fructe sau miez de nuca.
Se aseaza pe platoul tapetat in prealabil cu miez de nuca macinat sau nuca de cocos macinata
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii