admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Puneti intr-un castron faina amestecata cu praf de copt, iaurt, zahar, sare si peste se pune margarina topita. Incepeti sa amestecati cu o lingura p

ingrediente

   1 pahar mic cu zahar pudra
   3 pahare faina
   1 pachet margarina
   1 lingura cu varf de iaurt
   1 pachetel praf de copt
   1 pachet zahar vanilat
   sare
   dulceata de caise
   nuci

mod de preparare

Puneti intr-un castron faina amestecata cu praf de copt, iaurt, zahar, sare si peste se pune margarina topita. Incepeti sa amestecati cu o lingura pana se mai leaga aluatul, dupa care se framanta. Intre timp se pregateste si o umplutura. Se amesteca dulceata de caise cu multe nuci pisate, dar la fel de bine se poate folosi orice fel de umplutura. Se fac niste boccelute din aluat, care se umple cu amestecul de dulceata si nuci si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se servesc pudrate cu zahar vanilat:

Alte retete de prajituri recomandate:

Incearca si Palmieri cu curmale
Daca ti-a placut reteta noastra "Kurabie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite