Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Pere cu aluat sfaramicios Monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
inasoricica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta video: Pere în vin roşu cu crema mascarpone - Philips Multicooker"
 
>
Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul intre degete pana a iesit un al

ingrediente

   1 cana tarate de grau
   1 cana faina integrala
   1/2 pachet de unt
   40 g fructoza
   1/2 kg pere dulci

mod de preparare




Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul intre degete pana a iesit un aluat sfaramat. am pus perele in tava de jena tapetata cu unt si am acoperit cu aluatula m lasat la cuptor 30 min la 180 grade.




Nota: Daca tineti post inlocuiti untul cu margarina sau u alt ingredient similar de origine vegetala





Se serveste fierbinte, se poate adauga smantana dulce sau sos de fructe. Alte retete recomandate:

Incearca si Turta dulce cu smochine
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere cu aluat sfaramicios Monti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.