Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeciori deliciosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stin

ingrediente

   250 gr. unt
   200 gr. zahar pudra
   1 ou
   2 linguri smintina
   500 gr. faina
   1 praf de copt
   zeama de la 1/2 lamiie
   vanilie
   putina sare

mod de preparare

Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamiie. Se framinta totul bine, apoi aluatul se pune la rece pentru cca 30 minute. Din aluat se intind foi groase de 1 cm care se taie sub diferite forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc iute; se coc foarte repede.
Se pot pastra la rece si doua saptamini, raminind tot fragezi si parfumati
Incearca si Fursecuri simple
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmeciori deliciosi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite